Reportage fra RFRSH – interviews med dupreeh, zonic, Nikolaj Nyholm og Lars Robl

Hvem spiller AWP, når Astralis tager til Boston? Hvorfor er CS en sindssygt krævende sportsgren? Hvordan oplevede folkene bag BLAST fredagen, hvor alt gik galt? Og Hvad skal der til for, at zonic er tilfreds med sit hold, når de tager hjem fra Boston? Få alle svarene i denne udgave af 1tap.

Af Sture Sandø

RFRSH Entertainment afholdt torsdag mediedag forud for at Astralis drager til Boston. 1tap var selvfølgelig til stede, og i denne podcast får du interviews med dupreeh, der reflekterer over sin 10. plads på HLTV’s Top 20 og fortæller nyt om sin rolle på Astralis. Sportspsykolog Lars Robl fortæller om sit arbejde med Heroic og Godsent, og om hvad der gør CS til så krævende en sportsgren. CEO og medstifter af RFRSH, Nikolaj Nyholm, tager os igennem sin oplevelse af den mareridtsagtige fredag ved BLAST Pro, men også lørdagen, hvor det hele blev forløst. Han løfter også lidt af sløret for, hvor og hvornår vi kan forvente at se mere til den næste BLAST Pro-turnering. Til sidst kigger zonic tilbage på 2017 og frem imod Major’en, der venter om lidt.

NB Peter ‘dupreeh’ Rasmussen siger i interviewet, at det egentlig er en hemmelighed, hvilken rolle han skal have på Astralis fremover. Vi har naturligvis fået tilsagn fra ham om at bringe interviewet i dag.

Photo credit: RFRSH Entertainment