Her er det nye 1tap – mere indhold og mere esport

I fremtiden kommer CS:GO ikke til at stå alene hos 1tap – nu udvider vi spektret og kommer til at favne esport bredt. Men CS:GO vil stadig fylde mest!

Af Sture Sandø, redaktør

Siden efteråret 2017 har vi udgivet podcasts om CS:GO. I alt er det blevet til 67 udsendelser med en række danske stjerner fra den internationale CS:GO-himmel krydret med et par af de internationale.

Nu er tiden kommet til at vi zoomer ud og tager flere esportsgrene under vores vinger. I fremtiden vil du derfor, foruden udsendelser om CS:GO, kunne finde et dedikeret FIFA-format og såkaldte ‘specials’, der fra gang til gang tager et esportsrelateret emne under kærlig behandling. På den måde kommer vi i fremtiden til at dække esport bredt – men stadig med CS:GO som det, der fylder mest.

Vores hold vil fortsat bestå af John Graversen og Toke Gripping, og de kommer til at dække CS:GO-scenen på hver deres måde. Desuden byder vi velkommen til ejer og medstifter af SlashEsport, Lasse Kristoffersen, og FIFA-kyndige Peter Rubek.

Vores partner eOddset har været med 1tap på hele rejsen, og det vil de fortsat være i 2019.

Du kan høre mere om det fremtidige 1tap i podcasten herunder: