FIFA: eSuperliga, DBUs indtog i esport samt den internationale FIFA-scene med ‘Pilm’ og Kent Brylle

I denne udsendelse runder vi eSuperligaens første sæson, vi kigger frem mod den netop offentliggjorte sæson 2 og meget andet.

Af Peter Rubek Nielsen

Denne podcast er sponsoreret af eOddset.

I 1taps første FIFA-udsendelse er Silkeborg-spiller Jesper ‘Pilm’ Prang og FIFA-manager i Tricked Esport, Kent Brylle, på besøg i studiet. Vi runder blandt andet eSuperligaens sæson 1. Var Brøndby eSport den rigtige vinder? Hvem var største overraskelse, største skuffelse og meget mere. Vi taler også om DBUs satsning på esport i form af det nye E-landshold. Ydermere runder vi den internationale FIFA-scene, danskernes chancer for at kvalificere sig til VM samt det forestående FIFA eClub World Cup, der spilles i den kommende weekend. Dette event skal Kent Brylle med til, da Tricked Esport er blandt deltagerne. Sidst i podcasten hører vi hans vurdering angående Tricked Esports chancer mod de andre hold. ‘Pilm’ kommer også med sin vurdering af favoritterne.