FIFA: eSuperliga, trænerens betydning m.m. med Kent Brylle og Daniel Barnewitz

I denne udsendelse sætter vi starten på eSuperligaen under lup. Vi snakker blandt andet også om, hvilke værktøjer en FIFA-træner gør brug af.

Af Peter Rubek Nielsen

Denne podcast er sponsoreret af eOddset.

I 1taps anden FIFA-udsendelse er Brøndby eSports træner, Daniel Barnewitz, og Tricked Esports FIFA-manager, Kent Brylle, gæsterne i studiet. Vi taler om FIFA eClub World Cup i London, som begge trænere var af sted til med deres respektive hold. Det meste af denne udsendelse drejer sig dog om eSuperligaen, som blev trykket i gang i denne uge. Hvad siger de to trænere til deres sæsonstart hver især? Hvem skuffede i de to første spillerunder? Hvem overraskede positivt? Dét og meget andet kan du få at høre i denne udsendelse, hvor vi kommer omkring alle 16 hold i eSuperligaen. Sidst i podcasten taler vi om FIFA-trænerens betydning. Hvad kan en FIFA-træner tilføre til en FIFA-spiller? Hvilke værktøjer benytter de sig af m.m.