1tap TeamSpeak – Kampen om at komme med i det gode selskab

Skal professionel CS:GO være show eller fair konkurrence?

Af Toke Gripping

Programmet er sponseret af eOddset

I denne omgang TeamSpeak kigger Hunden, Inzta og Toke Gripping nærmere på, hvor grænsen går for turneringsarrangører, når de skal vælge mellem at invitere de populære hold og åbne for, at alle hold kan kvalificere sig til en turnering.

BLAST Pro Series er den største aktør, der udelukkende kører med invitationer og ingen kvalifikation, fordi de vil skabe et godt show med størst mulig seerappel. Men det er med til at skabe en lukket cirkel, hvor hold får mulighed for at score nemme point til HLTV-ranglisten – en rangliste, som i forvejen er med til at beslutte, hvem der får invitationer til store turneringer, lyder det blandt andet fra Hunden.

Hør om, hvordan ranglistepoint bliver fordelt, og hvor svært det er at kvalificere sig til store turneringer.

Bland dig endelig i debatten på twitter – enten ved at skrive til @1tap_gg eller @Gripping_Toke.