FIFA: Üstüns PS4-triumf i Singapore, eSuperliga og Q&A med Jacob Nørmark og Mikkel Haller

I denne udsendelse taler vi blandt andet om Fatih Üstüns flotte PS4-sejr i Singapore. Vi snakker også meget eSuperliga, hvor vi kommer rundt om alle 16 hold i tabellen. 

Af Peter Rubek Nielsen

Denne podcast er sponsoreret af eOddset.

1tap er igen tilbage med en FIFA-udsendelse. Denne gang er det eSuperligakommentator, Jacob Nørmark, og FIFA-træner i Lyngby, Mikkel Haller, der gæster studiet. Vi starter podcasten med at tale om Fatih Üstüns flotte turnering i Singapore, hvor han nåede hele vejen til cross-consol-finalen. Her var F2Tekkz dog for stor en udfordring for Fatih, der tabte samlet 6-2. Vi snakker også meget eSuperliga, hvor Randers FC efter denne uges kampe er det eneste tilbageværende hold, der endnu ikke har tabt. Sidst i podcasten taler vi om eChampions League-kvallen, hvor fem danskere markerede sig så flot, at de kvalificerede sig til det store event i slutningen af april. Sidst i udsendelsen besvares der lytterspørgsmål, der er kommet fra Twitter.