FIFA: Optakt til eNations Cup og eSuperliga Finals med Dennis Nordenbøl og Daniel Kurland

I denne FIFA-udsendelse varmer vi op til weekendens eNations Cup samt eSuperliga Finals. Vi runder også eSuperligaens grundspil af, der blev færdigspillet onsdag aften. 

Af Peter Rubek Nielsen

Denne podcast er sponsoreret af eOddset.

I denne FIFA-udsendelse er Danmarks e-landstræner, Dennis Nordenbøl, og Daniel Kurland, ekspertkommentator hos Sports-Gaming, på besøg i studiet. Vi starter podcasten med at snakke om FUT Champions Cup nummer 6, hvor begge danske e-landsholdsspillere til det forestående eNations Cup deltog. Derudover varmer vi op til eNations Cup og hører om e-landstrænerens forventninger til turneringen, forberedelsen og meget andet. Vi kigger også overordnet på eSuperligaens grundspil. Hvem har skuffet? Hvem har overrasket? Begge gæster kommer også med deres bud på en top 3 over holdene til Finals. Sidst i podcasten taler vi om alle fire kvartfinaler ved Finals.