FIFA: eSuperliga sæson 2, eChampions League og Q&A med Daniel Barnewitz og Kent Brylle

I denne FIFA-udsendelse gør vi status på eSuperligaens anden sæson, der blev afsluttet i K.B. Hallen med FCK som sejrherre. Vi runder samtlige hold i rækken og varmer også op til eChampions League i weekenden, hvor begge gæster skal af sted. 

Af Peter Rubek Nielsen

Denne podcast er sponsoreret af eOddset.

I denne FIFA-udsendelse er Brøndby eSport-træner, Daniel Barnewitz, og FIFA-manager i Tricked Esport, Kent Brylle, på besøg i studiet. Vi taler om eSuperligaens sæson 2, hvor vi kommer rundt om samtlige 16 hold i rækken og vurderer deres præstation. Vi taler også om Danmarks præstation ved eNations Cup, hvor det blev til en delt 3. plads. Ydermere kommer vi omkring den sidste LQE-kvalifikation i år og varmer op til eChampions League, som finder sted i Manchester i weekenden, hvor fem danskere er med blandt deltagerne. Sidst i udsendelsen besvarer gæsterne de lytterspørgsmål, der tikkede ind fra Twitter.