FIFA: VM, FUT Live og Astralis Groups indtog i FIFA med Daniel Barnewitz og ‘LordHjorth’

1tap er tilbage med en FIFA-udsendelse. Siden sidst har sæsonens store højdepunkt, VM i FIFA fundet sted. Dét og meget andet vender vi i denne podcast.

Af Peter Rubek Nielsen

FIFA 19 synger på sidste vers. I den kommende weekend finder den sidste Weekend League i FIFA 19 sted, og det er kun de største FIFA-entusiaster, der vil tænde konsollen for at være med i den. I denne podcast er Brøndby eSport-træner, Daniel Barnewitz, og FIFA-spiller i Tricked Esport Mikkel Hjorth Bach på besøg i studiet. Vi taler om VM, FUT Live og Astralis Groups nyopstartede FIFA-hold, der hedder Future FC. De har allerede hentet selveste Fatih Üstün ind som FIFA-spiller til den kommende sæson. I udsendelsen taler vi også om FIFA 19 generelt og meget andet.