Temaudsendelse om Blizzard og World of Warcraft

1taps første temaudsendelse sætter fokus på den store amerikanske computerspilsgigant Blizzard og i særdeleshed World of Warcraft og spillets betydning for spilindustrien.

Af Peter Rubek Nielsen 

Denne udsendelse adskiller sig en del fra de podcasts, du ellers har været vant til at høre fra 1tap. Podcasten drejer sig om Blizzard og World of Warcraft, og den voldsomme popularitet spillet har nydt godt af i mange år. Blizzard har stadig mange millioner aktive månedlige brugere, og firmaet er stadig i toppen af spilbranchen. I udsendelsen medvirker chefredaktør på Gamereactor, Magnus Groth-Andersen, Jakob Stegelmann fra Troldspejlet og Alexander Dørge, der har spillet WoW i mange år og stadig gør det den dag i dag. Podcasten er sponsoreret af eOddset.